5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver metal bars worldwide.

Hamam renk tonları rahatlığı simgeleme eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere özge renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en uyum katkısızladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile oflaz ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, yalınlık gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına elan derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert dar dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda sprey boya ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her kat arasında yeterli kuruma süresi bırakın. sprey boya Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak için yeterince kurumalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. öteki renklerle kolayca akort sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler peydahlamak midein sprey boya bile uygundur.

Her dilde sırasıyla adidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Karşılık 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde sadece ve har bir cazibe yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Minimalist tasar çizimın yapı taşı ilkesi olan azca fakat hatırlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans ev dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda dümdüz ve minimalist bir yaklaşımı da mideermelidir.

Report this wiki page