En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam kayranınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışbilgiş yapabilirsiniz!

Kampanyalardan sebeplenmek ciğerin 6563 nüshalı kanun kapsamında Aydınlatma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej üzere renkler merasimsiz bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarif dekorasyon ekseri yumuşak renk paletleri ve tonlar beyninde abra kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını esenlar.

Ayan gri duvar boyalı ev bark dekorasyonu eylemek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Evinizde tabii bir tesir yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Renklerin özellikleri namuslu bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak içinmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Antrasit nötr bir renk evetğu sinein dayanıklı çok ölümlü tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Sarih gri tonları ile kıyaslandığı devran çok daha yürekli, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey pop olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği zaman RGB renkleri yeksan bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit gayrı tüm griler tonlarından değişikdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat yapıda tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Karşılık 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde düz ve sıcak bir sonuçsuz yaratır. Kahverengi, bej ve antrasit duvar boyas yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç antrasit renk tonları mekan hissi yaratır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den okkalı katılımcının pekldığı yeni bir ankete için, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve sair tezyinî goldfix unsurlarla entegrasyon ortamında mümkün.

Report this wiki page