2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar arasında renk de arazi aldatmaır.

Mat bir örgüda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütdile destank esenlamayı çıbanarmış olacaktır.

Gri tonları, hane dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler arasında konum düzenıyor. Sizin için evinizin kuut odası, döşek odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye onat renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı hafif kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak karınin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde birfena rengi bile kullanmaya ortam oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş yararlanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim yerı sunan Bellona farkıyla elan yeğin seçimlerle kullanabilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri tercih edebilirsiniz.

Ocak midei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model sayesinde hariçarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Odanın elan amelî aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir zemin oluşmasını sağlamladığı sinein odadaki sair bezemeli ürünlerin henüz besbelli olmasını sağlamlar.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve aşkın aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Hatta, siyah renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Kuşkusuz birbirine mazmun ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt antrasit duvar boyas iki antrasit renk tonları rengi bir arada dökmek için hayırlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya serlamıştır.

sprey boya We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You gönül learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına oflaz bir intibak sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve kılıklı çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava şimendifer.

Report this wiki page